Firepro

Kvaliteten du förväntar dig. FirePro-produkter tillverkas enligt stränga kvalitets- och miljöstandarder och krav.

LÄS MER

X-jet

X-jet är ett högtrycksystem med skärande effekt, men det finns så många mer fördelar och användningsområden med X-Jet!

LÄS MER

X-fog

Är ett tillsatsmedel som får vatten att bli mycket mer släckeffektivt 4,5ggr och med ett suveränt återandtändningskydd med bara 1% inblandning. Läs mer om fantastiska X-Fog här.

LÄS MER
ERBJUDANDE

X-FOG

X-Fog handbrandsläckare är 100% tensidfri, har hög släckeffektivitet, gediget återantändningsskydd och en mycket stark miljöprofil.

Brandsläckaren X-Fog är en bättre ersättare till skumbrandsläckare i nästan alla miljöer. Med sin unika miljöneutrala vätska har X-Fog inte några skadliga effekter på hälsa eller miljö.

Som släckmedel är X-Fog väl beprövat av bland annat Räddningstjänsten och har använts i en mängd olika miljöer och situationer.

Finns nu som handbrandsläckare i två storlekar, 6 och 9 liter.

Till skillnad från miljöskadliga, fluortensidbaserade släckmedel innehåller X-Fog inga kemiska ämnen med cancerframkallande, mutagena eller reproduktionstoxiska egenskaper. Ett högt EC50-värde (4,1%) och ett lågt PNEC-värde (17 500L) gör X-Fog miljöneutralt.

Erbjudande

Fire pro

Släckgranat kit

Årets säkerhetslösning 2015 Security awards
FirePro släckgranat är ett verktyg för första insatsperson (FIP) som gör att man kan påbörja räddningsinsatsen redan innan insatsstyrkan är på plats. Brand- och räddningstjänster är ständigt under press för att släcka bränder och samtidigt minska risker för brandmän. Släckgranaten släcker och dämpar elden med ca.100 grader per minut. Granaten är i första hand framtagen som ett verktyg för första insatsperson för användning i slutna brinnande objekt. Inom några minuter kyler och släcker granaten brandhärden. Vilket reducerar skadorna på egendom och minskar saneringsbehovet. Användning av FirePro® släckgranaten i ett slutet utrymme har visat sig köpa dyrbar tid genom att sänka temperaturen, undertrycka eller till och med släcka en brand; i slutändan hjälper till att rädda liv, egendom och miljön.FirePro släckgranaten är dessutom miljövänliga, kompakta och har en lång livslängd. Kontakta oss för mer information

Företaget

OM OSS

X-Fire AB är ett innovativt företag som har drivit utvecklingen framåt med släcktekniker ihop med ett positivt miljöperspektiv.

INNOVATION

Framtidens
Produkter

Lär dig mer om framtidens produkter genom att titta på vår film här.

Återförsäljare

Se en överblick över våra återförsäljare här och hitta den som är närmast dig.

LOGGA IN HÄR

Vill du bli återförsäljare

Är du nyfiken på att bli återförsäljare av våra produkter, klicka här för att ansöka och läsa mer.

ANSÖK HÄR

Produkter

Här kan du bläddra bland vårt produktsortiment, hitta de produkter som passar just dig.

TILL PRODUKTER